Brick7 - grootste aanbod ecologische gevelstenen en kleiklinkers

Voor de technische details kan u hier de brochure aanvragen. 

 

Het grootste aanbod ecologische gevelstenen en kleiklinkers!

 

                                       

 

 

Voordelen van het ecologische formaat BRICK7

 

  • Meer isolatie- of woonruimte bij gevelstenen
  • Budgetvriendelijk
  • Minder grondstoffen en CO2
  • Efficiënter transport

 

 

Energiezuinig en duurzaam bouwen, bewust omgaan met grondstoffen en rationeel energiegebruik worden voor iedereen steeds belangrijker. In deze context herdimensioneerde Vande moortel het duurzame en milieuvriendelijke materiaal baksteen tot een geoptimaliseerd nieuw en slanker formaat! met BRICK7 geeft vande moortel een eenvoudig, maar efficiënt antwoord op deze energieproblematiek. In een klassieke gevel zien we dat het buitenparament voornamelijk een duurzame, beschermende en anderzijds een esthetische functie heeft. de bijdrage tot de totale isolatiewaarde van de buitengevel is eerder gering. Hierin speelt vooral de isolatie zelf de grootste rol (5% buitenparament, 10% spouw, 59% isolatie, 15% snelbouw, 1% kalkmortel). 

 

 

Hierop speelt vande moortel in door een specifiek slanker formaat in baksteen te produceren.

De dunnere formaten van BRICK7 bieden de ruimte om de klassieke isolatiedikte van 5 cm te verhogen naar 8 cm zonder uitbreiding van de geveldikte of ruimteverlies in het gebouw. Bovendien kan men de steen verwerken met gekende metseltechnieken en blijft een klassieke gevelopbouw met binnenmuursteen, isolatie en luchtspouw mogelijk.

 

 

                                                                               STANDAARD GEVELSTEEN                                                    

 

                                                                                                               

 

 

inspired by the colours of nature

 

NATURE7…the brick alphabet…

 

Biedt u een brede waaier aan creatieve mogelijkheden

 

Deze gevelstenen hebben het ecologisch BRICK7-formaat gecombineerd met  krachtige natuurlijke kleuren. Elke baksteen krijgt een letter van het alfabet. Zuiver en puur, net zoals de kleuren van deze bijzonder authentieke baksteenreeks. U kan ook uw eigen kleurenmix samenstellen met tot 8 Bricks op www.nature7.be. Laat uw creativiteit prikkelen. Geef een letterwoord in en laat u op een originele wijze inspireren door het resultaat van uw mix.